Latest News

Uppdatering: Thomas Covington

Thomas Covington hade bra flyt genom hela racet och höll en andraplats under större delar av racet tills han slog runt framlänges på en av banans mest komplicerade stycken.

Covingtons flickvän Katelyn Caskey skrev följande uppdatering i sociala medier efter kranschen, “Tacksam över att gud höll ett extra öga på min kille idag”. “Han kraschade efter att ha legat på en andraplats under större delar av racet. Vi vill att ni ska be med oss och hoppas att han repar sig snart. För att säkerställa att allt är som det ska så kommer han att röntgas under måndagen. Förhoppningsvis är han på benen och kan starta redan i Schweiz.” I videon nedan kan ni kika på den hårda kraschen.

Thomas Covington skickade ut en pressrelease efter kraschen. “Jag hade ett riktigt bra race och med tre varv kvar så gjorde jag ett litet misstag vilket ledde till att jag kraschade ordentligt. Jag känner av smärta i ryggen men lyckligtvis så har jag klarat mig utan allvarligare skador. Jag kommer tillbaka så snart jag vilat upp mig och vet att det inte är något problem med ryggen”

Covington ligger nu på en sjätteplats i mästerskapet med ett försprång på 36 poäng till sjuan.

MX Vice Editor || 25