Latest News

Skaderapport: Justin Barcia

Åskådare var märkbart oroade över Justin Barcia vid Washougal när han kraschade hårt under träningen och hela träningspasset rödflaggades till följd av olyckan. Barcia bars ut på bår och kördes till sjukhuset för vidare undersökning. De goda nyheterna är att han via sociala medier bekräftat an har är okej.

Jag vill tacka @Alpinestars Medical Crew stort, samt mitt team @jgrmx och min fästmö  @amberrosemaloney för att ni tog så väl hand om mig efter min obehagliga krasch under träningen.” skriver han. “Jag är glad att jag är okej, tack till alla fans för supporten – vi ses snart igen.” Vid ett senare tillfälle skrev han, “Det känns som jag blev påkörd av ett tåg igår.

Tack vare en ledig helg i Lucas Oil Pro Motocross nästa vecka verkar det som Barcia kommer kunna vara redo att ställa sig bakom grinden igen vid nästa deltävling, Unadilla. Han bör dessutom vara en av kandidaterna för en plats på USA’s Motocross of Nations-team, men detta får vi veta mer om först vid nästa deltävling.

Text: Lewis Phillips | Huvudbild: Monster Energy/Ryne Swanberg

MX Vice Editor || 25