Latest News

HSF Logistics och HRC

Honda Racing Corporation är glada att berätta att HSF Logistics slår sig samman med fakribsteamet i MXGP som en stor sponsor 2018 års säsong och fram. Avtalet gör HSF Logistics till en partner med regerande världsmästarna, Team HRC MXGP, från och med första tävlingen under 2018 års säsong, såväl som under försäsongens testande. Mer detaljer angående samarbetet kommer avslöjas senare.

HSF Logistics är den ledande experten inom transport av kylda matvaror och har en stor passion för motorsport, huvudsakligen Motocross. Det Nederländska företaget har sponsrat flera team under de senaste två decennierna inom Paris-Dakar, Formula 3, Sportscars och Motocross.

HSF Logistics har dessutom drivit ett eget Motocrossteam, HSF Motorsport, sedan 2012 där de deltog i MX2 FIM Motocross VM tre år i följd. Partnerskapet mellan HSF Logistics och Team HRC ställer siktet mot att ta hem världsmästerskapstiteln.

Yoshishige Nomura (HRC): “HSF Logistics kommer bli en betydande del av HRC’s framtid inom MXGP. Som företag har HSF Logistics en djup kännedom inom motorsport, framförallt inom Motocross, där de har med stora framgångar drivit sitt eget team de senaste fem åren. Vi ser fram emot att se detta samarbete växa och det är en ära att arbeta tillsammans med ett företag som delar vår passion inom Motocross och att vinna världsmästerskap.”

Simon Frederiks (HSF): “Vi på HSF Logistics har en ambition att nå den absolut högsta nivån både som företag och inom Motocross. Vi är väldigt stolta över partnerskapet mellan HSF och HRC som startar 2018.”

MX Vice Editor || 25